Aandacht voor kwaliteit en milieu

Lammertyn.net is een erkende afvalinzamelaar. Om afvalstoffen te vervoeren is immers een registratie nodig. Om op de hoogte te blijven van alle regelgevingen is Lammertyn.net lid van onderstaande organisaties.

Denuo is de Belgische federatie van de afval- en recyclagesector. In een wereld waar grondstoffen schaarser worden en bedrijven duurzaam willen produceren, zijn de 300 leden de essentiële schakel tussen gebruikte materialen en hergebruik, recyclage en eindverwerking.

VAL-I-PAC werd opgericht in 1997 op initiatief van de Belgische economische wereld en heeft als doel de recyclage van bedrijfsmatige verpakkingen te stimuleren en coördineren.
Waarom?

Het beheer van bedrijfsmatig verpakkingsafval wordt in België sinds 1997 vastgelegd in een Samenwerkingsakkoord tussen de 3 gewesten. Dit akkoord legt bedrijven die verpakkingen op de markt brengen bepaalde voorwaarden op.

Lammertyn.net gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.