Lam Header
  1. Lammertyn.net
  2. Diensten
  3. Rolcontainers

Rolcontainers huren en ledigen

Verschillende soorten tegen zeer voordelige tarieven.

Bij Lammertyn.net huurt u eenvoudig en snel een rolcontainer voor uw onderneming. Wij leveren rolcontainers voor bedrijfsafval in de regio Vlaanderen. Bij ons kunt u verschillende soorten rolcontainers huren tegen zeer voordelige tarieven.

Afvalsoorten

Restafval
Onder restafval verstaan wij het afval dat niet meer gescheiden kan worden. Restafval wordt verbrand. De verbrandingsoven gebruikt de warmte die vrijkomt om groene energie op te wekken.

Papier & karton
Dit type afval spreekt uiteraard voor zich. U kunt hierbij denken aan verpakkingsmateriaal, print papier of reclame materiaal.

PMD
PMD staat voor plastic verpakkingen, metalen verpakkingen en drankkartons. Volgens de sorteerwetgeving moet u PMD apart sorteren. Samen met Lammertyn.net kunt u uw pmd makkelijk, veilig en snel sorteren.

Glas
Flessen glas komt als afval veel voor bij horeca ondernemingen. Heeft u alleen afval van flessenglas? Dan adviseren wij u een rolcontainer voor glas te kiezen. Dit is namelijk voordeliger dan een restafval container én beter voor het milieu.

Organisch afval
Organisch afval of ook wel groen afval genoemd bestaat uit plantaardig afval en biologisch afbreekbaar is.

Folie
De term ‘plastic’ overkoepelt een brede waaier producten meestal op basis van petroleum: PVC, PP, PET, LDPE, EPS. Al die soorten plastic zijn in theorie recycleerbaar, op voorwaarde dat u ze niet met elkaar vermengt. Wij halen folie op in zakken van 400 liter. 

Van 240 L tot 1100 L

Lammertyn.net haalt alle containers op. Van de meest traditionele tot specifieke vergaarbakken. Beschikt u over een afvalcontainer van 240l, 360l, 660l of 1100l? Is die gevuld met groenafval, restafval, papier en karton of glas? Lammertyn.net kent de gepaste oplossing.

Binnen één week geleverd
Voor ieder bedrijf hebben wij de rolcontainer op maat. Wij bezorgen die binnen één week bij u voor de deur en ledigen die volgens de afgesproken frequentie.

Duidelijk en eenvoudig
Uw afvalzaken zijn volgens een eenduidige prijs geregeld. Geen verborgen kosten en onze klantenservice staat altijd stand-by voor u klaar.

Vul het formulier in om vrijblijvend een offerte aan te vragen!

Vraag een offerte aan!

Bij Lammertyn.net huurt u eenvoudig en snel een rolcontainer voor uw onderneming. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Lammertyn.net gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.