Lammertynnet Header Semiondergrondsecontainers
  1. Lammertyn.net
  2. Diensten
  3. Semi-ondergrondse containers

Semi-ondergrondse containers

3/4 onder de grond: hygiënisch en een enorme opslagcapaciteit

Het systeem bestaat uit een opslag van uw afval in de diepte, in een lekdichte bak met grote capaciteit. Het ledigen gebeurt via een beweegbare draagzak, die zich bevindt in deze bak. Deze draagzak kan ook nog een wegwerpzak bevatten, zodat de draagzak netjes blijft.

5000 liter afval met een grondbezetting van 2m2
Door een minimale grondbezetting in verhouding tot de vulcapaciteit, kan het systeem zowel in een woongebied als in een gebied met specifieke activiteiten gemakkelijk geïnstalleerd worden. Het zichtbare deel wordt door zijn beperkte grootte en mooie afwerking, perfect geïntegreerd in de omgeving en voldoet tevens aan de veiligheidseisen.

Optimale voorwaarden voor netheid
• Geen geurhinder: door opslag op een constant lagere temperatuur, is er geen geurhinder.
• Minder ophaalbeurten: door de verhoogde vulcapaciteit, en het afval zichzelf aandrukt, dient het afval minder frequent te worden opgehaald en kan het tijdstip van ledigen beter afgestemd worden op minder drukke momenten voor de klant.
• Onderhoudsvrij

Vraag een offerte aan!

Bij Lammertyn.net huurt u eenvoudig en snel een semi-ondergrondse container voor uw onderneming. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Lammertyn.net gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.