Van paard en kar tot nu...
Jarenlange ervaring in afvalbeheer. Het afvalbeheer heeft bij Lammertyn een enorme evolutie meegemaakt. Het begon letterlijk met paard en kar in 1961. De firma Lammertyn.net heeft in zijn meer dan 50-jarige bestaan een immense evolutie meegemaakt in het afvalbeheer. De handel groeide uit van een éénmanszaak tot een groot familiebedrijf. Waar bij de opstart in 1961 vader Marc Lammertyn nog het paard en de kar van stal haalde om zijn ronde te doen, rijden vandaag 30 professionele vrachtwagens het erf af om afval op te halen.

Dankzij de jarenlange ervaring heeft Lammertyn.net duidelijk zijn stempel gedrukt en zijn strepen verdiend in het afvalbeheer.

Lammertyn.net levert momenteel diensten aan 25 gemeentes, goed voor zo’n 270.000 inwoners.

Onderdeel van Ortessa België
Lammertyn.net is onderdeel van Ortessa België. Ortessa is een groep van vijf ondernemende afvalbedrijven. Met ieder een eigen specialisme op het gebied van afval, maar met één duidelijke gezamenlijke missie: wij willen open zijn over afval. Tot Ortessa behoren de bedrijven Van Kaathoven, een afvalinzamelaar in Zuidoost-Nederland, Rondo, een afvalregisseur actief in Nederland en België, Valor, actief in de recyclage van compost en veyzle, specialist in de recyclage van papier en kunststof. De vijf bedrijven opereren zelfstandig, maar benutten elkaars expertise en mogelijkheden waar mogelijk.

Lammertyn.net gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.