Semi Ondergrondse Containers
  1. Lammertyn.net
  2. Blog
  3. Nieuws
  4. Semi-ondergrondse container: dit zijn de voordelen

Semi-ondergrondse container: dit zijn de voordelen


Als zaakvoerder of site manager ben je altijd op zoek naar manieren om de efficiëntie van je bedrijf te verbeteren. Een aspect waar vaak niet genoeg aandacht aan wordt besteed, is afvalbeheer. Door de juiste oplossing voor je bedrijfsafval te kiezen, kun je efficiënter werken en kosten besparen. Een oplossing die tegenwoordig steeds vaker gekozen wordt, is een semi-ondergrondse container. In dit artikel bespreken we de voordelen van zo’n afvalcontainer.

De voordelen van een semi-ondergrondse container opgelijst:

  1. Efficiënt ruimtegebruik
  2. Esthetisch en veilig
  3. Hygiënisch en geurloos
  4. Duurzaam dankzij minder ophalingen
  5. Kostenbesparing

Een semi-ondergrondse container neemt weinig plaats in beslag

Een van de grootste voordelen van semi-ondergrondse containers is de grote plaatsbesparing. In vergelijking met traditionele bovengrondse containers nemen semi-ondergrondse containers veel minder ruimte in beslag. Met een container van Lammertyn.net kun je 5000 liter afval stockeren met een grondbezetting van slechts 2 vierkante meter.

Door deels onder de grond te worden geplaatst, maximaliseren ze de beschikbare ruimte op jouw terrein. Dit betekent meer ruimte voor andere bedrijfsactiviteiten en minder gedoe met het verplaatsen van containers om ruimte vrij te maken.

Er is steeds een grote opslagcapaciteit voor afval aanwezig, maar je merkt er zelf niets van!

Een esthetische, veilige oplossing voor bedrijfsafval

Naast het praktische aspect zijn semi-ondergrondse containers ook esthetisch aantrekkelijk. Het bovengrondse gedeelte is compact en kan perfect ingekleed worden om in elke omgeving te passen. Bedrijfsafval wordt netjes en georganiseerd verzameld zonder wirwar aan verschillende rolcontainers. Dit geeft een positieve indruk op klanten en bezoekers.

Elke container voldoet bovendien 100% aan de veiligheidsvereisten.

Hygiënisch afvalbeheer zonder geurtjes

Een ander voordeel van semi-ondergrondse containers is dat ze geuren onder controle houden en dat ze hygiënischer zijn. Omdat het afval onder de grond wordt opgeslagen, worden geuren geminimaliseerd, waardoor jij, de werknemers, bezoekers en klanten er geen last van hebben.

Bovendien vermindert de afgesloten constructie van deze containers het risico op zwerfvuil en ongedierte, wat bijdraagt aan een schonere en veiligere omgeving op jouw bedrijfsterrein.

Minder ophalingen, minder CO2

Afval juist verzamelen en scheiden is uiteraard al fantastisch voor het klimaat. Maar semi-ondergrondse containers hebben nog een groen streepje voor.

Het volume van een semi-ondergrondse afvalcontainer is groter dan een klassieke rolcontainer. Er zijn dus minder ophalingen nodig. Dit resulteert in minder CO2-uitstoot, hoe duurzaam wij onze vrachtwagens ook maken!

Kosten besparen op langere termijn

Hoewel de initiële investering in semi-ondergrondse containers misschien hoger lijkt dan bij traditionele containers, bieden ze op lange termijn aanzienlijke kostenbesparingen. Minder frequente  afvalophalingen betekent lagere operationele kosten voor jouw bedrijf. Bovendien kunnen de efficiëntie en ruimtebesparing resulteren in een verhoogde productiviteit en winstgevendheid.

Wist je trouwens dat semi-ondergrondse containers onderhoudsvrij zijn? Je hoeft dus geen tijd, werk of geld te steken in het onderhoud van je container.

Hoeveel kost een semi-ondergrondse container?

De prijs van een semi-ondergrondse container kan sterk variëren. Afhankelijk van de afvalfractie, het volume en de locatie kan de prijs verschillen.

Gelukkig kunnen we met wat informatie erg snel een vrijblijvende offerte opstellen. Via het formulier op deze pagina kun je ons de nodige gegevens bezorgen, waarna we je een gedetailleerde prijsofferte bezorgen. Je mag ons uiteraard ook altijd mailen of bellen met vragen over de prijs en functionaliteit van semi-ondergrondse afvalcontainers.

 

Lammertyn.net gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.