40Jaarjubileum
  1. Lammertyn.net
  2. Blog
  3. Nieuws
  4. In de bloemetjes: Dirk De Brouwer 40 jaar in dienst

In de bloemetjes: Dirk De Brouwer 40 jaar in dienst

Afgelopen week zetten we bij Lammertyn.net iemand bijzonder in de bloemetjes. We vierden onze werknemer Dirk De Brouwer, die maar liefst 40 jaar in dienst is bij Lammertyn.net. We maakten er een feestelijke dag van, met ijsjes, bloemen en een oververdiende erehaag van zijn collega’s.

IJsjes op 1,5 meter en een erehaag voor Dirk
Dirk De Brouwer begon 40 jaar geleden te werken bij Lammertyn.net. Hij begon zijn loopbaan als lader, maar vandaag zit Dirk zelf achter het stuur. Hij is chauffeur voor de ophaling van ondergrondse containers. Daarnaast is Dirk wiellader én mekanieker. Een man met veel talenten, dus.

Een groot feest houden voor Dirk was helaas niet mogelijk in tijden van Corona. Dan maar de ijskar, dachten we. Lekker, in open lucht en gemakkelijk om de nodige afstand te bewaren. Zo schoof het hele Lammertyn.net-team in een corona-veilige rij aan om het ijsje te heffen op de 40 jaar dienst van Dirk De Brouwer.

Dirk kreeg van al zijn collega’s ook een dik verdiende erehaag en een boeket bloemen. Een kleinigheidje voor wat Dirk allemaal voor Lammertyn.net gedaan heeft in de afgelopen 40 jaar. Want zo’n goede, trouwe werknemer kom je lang niet overal meer tegen!

We willen ook via deze weg Dirk nog eens bedanken voor zijn 40 jaar trouwe dienst. Bedankt!

 

Lammertyn.net gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.