Banner Lammertyn
  1. Lammertyn.net
  2. Blog
  3. Nieuws
  4. 8,6 op 10: grote onderscheiding voor Lammertyn.net!

8,6 op 10: grote onderscheiding voor Lammertyn.net!

Klanttevredenheid is altijd de grootste prioriteit van Lammertyn.net geweest. Elke dag zijn we in de weer om onze service te verbeteren en beter af te stemmen op de wensen van onze klant. Hiervoor is natuurlijk grondige zelfreflectie nodig. Daarom schakelden we Integron in voor een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek.

Het tevredenheidsonderzoek van Integron
Om beter te worden moet je je voornaamste werkpunten kennen, zodat je deze kan aanpakken. Wie kent onze werkpunten beter dan wie ook? Juist, onze klanten. Daarom schakelden we een onafhankelijk onderzoeksbureau in om de tevredenheid bij onze klanten te meten. Via een online enquête werden de positieve en minder positieve punten van onze onderneming gepeild. De resultaten werden gebundeld in een uitgebreid rapport.

Yes! Jullie zijn tevreden over ons
Geloof ons, een rapport ontvangen is vandaag nog even spannend als vroeger op school. Misschien zelfs nog spannender. Je krijgt zwart op wit de resultaten te zien van waar je elke dag voor werkt. Toen we de resultaten lazen heerste er dan ook een groot gevoel van fierheid en enthousiasme. Onze score: 8,6 op 10. Niet dat we een slecht resultaat verwachtten, integendeel. We weten dat ons team elke dag er alles aan doet om ons serviceniveau zo hoog mogelijk te houden.

Dit zeggen onze klanten
Uit het klanttevredenheidsonderzoek leren we wat onze klanten over ons denken, waar we in uitblinken en -nog belangrijker- waar we in kunnen verbeteren. We delen graag enkele resultaten:

“Goede hulp om ledigingen snel en efficiënt in te plannen”
Een eerste aspect dat we vaak zien terugkomen in het rapport, is de ondersteuning bij het plannen van ledigingen. Meer dan 80% van onze klanten vindt dat ze bij Lammertyn.net ledigingen kunnen inplannen op een snelle en efficiënte manier. Onder meer de Lammertyn.net-app draagt bij aan dit resultaat.

“Service en vernieuwing”
Dit resultaat doet een tikje extra deugd. De laatste tijd heeft Lammertyn.net belangrijke investeringen gedaan om te innoveren en om de service te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan onze nieuwe vrachtwagens, die meer kunnen en minder verbruiken. Het feit dat de klant deze inspanningen opmerkt en als positief beschouwt, is voor ons een bevestiging dat we op de goede weg zitten.

“Vooruitstrevend met online communicatie”
Tegenwoordig is iedereen online. Enorm veel communicatie tussen klanten en bedrijven verloopt digitaal. Wij dachten: “waarom zouden we dit in de afvalsector niet doen?”.  Daarom proberen we ons zo veel mogelijk digitaal beschikbaar te stellen voor vragen. Dit doen we via onze applicatie, via onze website en op sociale media. Daarnaast willen we klanten informeren via sociale media en onze blogpagina. 70% van onze klanten geeft aan tevreden te zijn met onze online communicatie. Fijn om te horen! Natuurlijk zijn we ook nog steeds perfect bereikbaar via de klassieke communicatiekanalen zoals e-mail en telefoon.

Werkpunten van Lammertyn.net
Een maximumscore halen op een tevredenheidsonderzoek, dat kan niet. Er zijn altijd zaken die beter kunnen (gelukkig maar). Uit de resultaten van het onderzoek haalden we concrete werkpunten waar we mee aan de slag kunnen. We zien duidelijk wat de klant van ons verwacht en doen er alles aan om deze verwachtingen waar te maken. Nu is het aan ons om tegen ons volgende rapport van deze werkpunten onze sterktes te maken, zonder af te doen van onze huidige sterke punten.

Fier op ons team
Niets van deze resultaten zou mogelijk zijn zonder ons sterke team. Iedereen binnen Lammertyn.net, van chauffeurs tot administratie, draagt zijn of haar steentje bij om de klant een zo goed mogelijke service te bieden. We zijn dan ook fier op de mensen die Lammertyn.net doen draaien, elke dag opnieuw en willen hen graag bedanken voor het mooie werk.

Meer weten over Lammertyn.net? Benieuwd naar onze service? Twijfel niet om contact op te nemen!

Lammertyn.net gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.